Анонс події

Запрошуємо урбаністок*, архітекторів*, громадських активісток та ініціативних мешканців міста долучитися до проведення в Запоріжжі урбаністичного форуму.

5 лютого команда співорганізаторок форуму - Іван Вербицький з Аналітичного центру CEDOS і Олеся Крамаренко з громадської організації "Дзига" - будуть шукати партнерств для підготовки другого Українського урбаністичного форуму, який відбудеться в Запоріжжі 21-22 червня 2019 року.

Зустріч відбудеться з 17:00 до 19:00 у вівторок, 5 лютого, у Zaporizhzhia.city Hub за адересою проспект Соборний, 151 (орієнтир - площа Маяковського).

Український урбаністичний форум-2019 - це творча співпраця агенток та агентів міського розвитку, які знайомляться, обмінюються досвідом та планують спільні дії завдяки інтерактивним та сучасним форматам, підготовлених організаторками та організаторами.

Перший Український урбаністичний форум відбувся в травні 2018 року в Києві. Його темою було “Що таке справедливе місто?”. Протягом двох днів понад 150 активісток та службовців, архітекторок та дослідників, інших волонтерок та професіоналів міського розвитку спілкувалися, розвивалися та стратегували у форматах лекцій, семінарів, світового кафе, стратегічних сесій, печа-куча, виставок, екскурсій, вистав та неформального спілкування.

Запрошуємо всіх, хто працюють у сфері розвитку міста або ж просто цікавляться тим, що відбувається з містами сьогодні.

Беріть ідеї та приходьте на зустріч ;-)

* чергуємо чоловічі і жіночі закінчення, тому що для нас важливо рівномірно запрошувати і жінок, і чоловіків. Коли чергуємо гендеровані закінчення - маємо на увазі, що чекаємо усіх людей, незалежно від гендеру або стосунків з ним. Не тільки жінок-активісток, а й чоловіків-активістів, не тільки чоловіків-архітекторів, а й жінок-архітекторок, і так далі.