Предмет/Назва товаруПроведення фінансового аудиту Громадської організації «Центр дослідження суспільства» за 2023 рік
Тип тендеру та спосіб оголошенняВідкритий
Мета тендеруВибір постачальника послуги
Максимальна ціна контракту50 000 грн
УмовиКомерційні пропозиції, надані учасниками тендеру, мають бути дійсними до 31 жовтня 2024 року.
До участі у оцінці допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам тендерної документації.
Учасники фактом участі у тендері:
– визнають, що несуть відповідальність за достовірність наданої інформації та усвідомлюють репутаційні ризики, пов’язані з наданням недостовірних відомостей та товарів неналежної якості;
– гарантують, що надана тендерна пропозиція не містить інформації, що вводить в оману в розумінні ст. 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» і усвідомлюють свою відповідальність за порушення вимог зазначеної норми;
– безумовно погоджуються з усіма умовами тендеру і зобов’язуються виконувати їх належним чином.
Опис та перелік послугПровести фінансовий аудит Громадської організації «Центр дослідження суспільства» відповідно до Міжнародних стандартів аудиту (MCA), що включає перевірку фінансової звітності організації, яка складається з балансу та звіту про фінансові результати, та надання аудиторського висновку щодо того, чи дає фінансова звітність організації належне об’єктивне відображення в усіх суттєвих аспектах фінансового стану організації станом на 31 грудня 2023 року і зміни її чистих активів за звітний період. Результати аудиту мають бути надані українською і англійською мовами.
Умови оплатиОплата послуг здійснюється шляхом безготівкового перерахування відповідної суми на рахунок виконавця у гривнях.
Критерії обрання постачальника послуг– Досвід заявника.
– Ціна надання послуги.
– Терміни та умови надання послуги.
Склад тендернихпропозиційТендерна пропозиція має містити:
– інформацію про заявника, у тому числі, повне найменування, телефон і адресу реєстрації;
– актуальні контактні дані, прізвище та ім’я контактної особи;
– інформацію про попередній досвід надання послуг фінансового аудиту громадських організацій, що здійснюють проєкти за підтримки міжнародних донорів;
– вартість послуги;
– можливі терміни надання послуги;реєстраційні документи заявника.
Пропозиція має бути підписана уповноваженою особою учасника тендеру.
Запитання щодо тендеруЕлектронною поштою на адресу info@cedos.org.ua.
Спосіб отримання заявокЕлектронною поштою на адресу info@cedos.org.ua з 23 вересня по 1 жовтня 2024 року (до 23:59 за київським часом). У темі листа зазначати: «Тендерне оголошення. Аудит». Всі пропозиції, отримані після кінцевого терміну, розгляду не підлягають.
Оприлюднення результату процедури закупівліШляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам тендеру електронною поштою не пізніше 4 жовтня 2024 року.
Термін надання послугиПослуга повинна бути надана протягом 30 днів з дня підписання договору. Підписання договору очікується орієнтовно до 11 жовтня 2024 року.