Анонс події

У четвер, 15 серпня, о 16:00 за київським часом запрошуємо вас на онлайн презентацію дослідницьких проєктів від організацій, які перемогли в конкурсі від Cedos та IEP.

У вересні 2023 року Cedos та Інститут європейської політики (IEP) оголосили конкурс міні-грантів для організацій громадянського суспільства на реалізацію дослідницьких проєктів у громадах стосовно відновлення та європейської інтеграції. Переможці конкурсу отримали по 5 000 євро, а також консультаційну та експертну підтримку щодо розробки дизайну досліджень і їх методологічної реалізації. 

Переможцями цього конкурсу стали:

  • ГО Сила Громади, місто Коломия. Організація досліджувала потреби та послуги для військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх родин у Коломийській територіальній громаді.
  • ГО 3.5 відсотків, місто Мукачево. Представники та представниці організації досліджували, що спонукає молодь до трудової та студентської міграції.
  • ГО Семиярусна гора, місто Луцьк. Представники та представниці організації аналізували можливості застосування багаторічних рослин у міському дизайні для підвищення стійкості, естетики та якості життя в міських районах Луцьку та Нововолинську.

Під час події переможці конкурсу презентують результати своїх досліджень та поділяться досвідом участі у проєкті. Ця подія дозволить учасникам та учасницям відрефлексувати власний досвід роботи над дослідженнями, поділитися тим, з якими складнощами вони стикались та що допомагало їх подолати, аби завершити дослідницькі проєкти. Участь у події дозволить обмінятись досвідом та буде корисною для представників та представниць організацій, які прагнуть втілювати подібні проєкти у своїх громадах.

Під час події ми:

  • поговоримо з переможцями конкурсу про їхній досвід реалізації дослідницьких проєктів;
  • з’ясуємо, які основні складнощі виникали в процесі роботи;
  • дізнаємося, що допомагало організаціям подолати труднощі та звершити дослідницькі проєкти. 

Подія відбудеться у Zoom. Під час презентації у вас буде можливість поставити запитання і отримати на них відповіді.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Презентація відбудеться в межах проєкту «UA Transformation Lab», що є спільним проєктом IEP, Cedos, Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та Центру «Нова Європа» і реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Метою проєкту є посилення українських аналітичних центрів та громадських організацій, поглиблення їхньої співпраці з місцевими органами влади і надання необхідних інструментів для ефективного сприяння процесам відновлення та євроінтеграції.