Cedos – це аналітичний центр і спільнота, що досліджує соціальний розвиток в Україні з 2010 року (детальніше про нас). Зараз організація працює над аналізом можливостей відновлення і зменшення негативних наслідків війни у сферах житла, освіти, соціального захисту, а також місцевого розвитку. Окрім досліджень і аналітики, Cedos займається поширенням знань і залученням громад до прийняття рішень, допомагає покращити державні політики і працює над розвитком спільноти підтримки прогресивних змін.

Наразі у нас триває кілька проєктів у сфері відновлення, місцевого розвитку і залучення людей до прийняття рішень у громадах. Шукаємо експертку або експерта, яка або який могли б посилити наші зусилля в цьому напрямку.

Що ми очікуємо:

  • Обізнаність, інтерес і досвід роботи з темою місцевого розвитку, урбаністики, просторового планування, відновлення і партисипації.
  • Готовність відстоювати цінності Cedos.
  • Знання та досвід у сфері міського планування та/або стратегічного розвитку громад.
  • Досвід роботи або розуміння контексту роботи у громадському секторі та/або місцевому самоврядуванні буде перевагою.
  • Досвід організації та проведення подій (тренінгів, воркшопів, конференцій) буде перевагою.
  • Досвід роботи з соціологічними дослідженнями, аналітикою та/або адвокацією буде перевагою.

Що вас очікує:

  • Участь у проєктах з підтримки процесів консультування громад, залучення людей до прийняття рішень органами влади і стратегічного планування розвитку громад.
  • Організація і проведення подій: воркшопів, тренінгів та інших заходів.
  • Консультування громад стосовно розробки стратегічних документів (наприклад, програм відновлення).
  • У перспективі – робота над дослідженнями й аналітикою у сфері місцевого розвитку.

Частина завдань передбачає фізичну присутність у Києві та поїздки у різні регіони.

Організація має дружню корпоративну культуру з повагою до професіоналізму та особистих кордонів. Cedos має офіс у Києві, також налагоджена практика дистанційної роботи. 

Ми шануємо різноманіття і особливо вітаємо заявки від людей, які належать до вразливих груп, які зазнавали чи зазнають систематичного пригноблення та дискримінації.

Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, надішліть на адресу info@cedos.org.ua такий перелік документів:

  1. ваше CV;
  2. мотиваційний лист українською мовою у довільному форматі з відповіддю на питання, чому ви хочете долучитися до команди Cedos – окремим файлом, не довшим за 1 сторінку.

У темі листа вкажіть назву позиції, на яку ви претендуєте (“Експерт_ка з міського розвитку”).

Документи будуть опрацьовуватися у порядку надходження. Ми прагнемо закрити позицію якнайшвидше. Як тільки знайдемо кандидатку чи кандидата, з яким домовимося про співпрацю, зробимо відповідне уточнення в цьому оголошенні.