• Навчаєтесь на магістратурі чи аспірантурі або завершили магістратуру не пізніше, ніж рік тому?
  • Вірите, що кожна людина має право на гідний рівень життя і хочете разом з нами допомагати Україні стати соціальною державою?
  • Вас цікавлять такі сфери, як освіта, міграція, міський розвиток, житло, зайнятість, соціальний захист, демократія, безпека, зміни клімату чи культура?
  • Наші цілі і підходи вам близькі?

Тоді запрошуємо подаватись на стажування і вказувати Cedos як аналітичний центр вашого вибору! Це можна зробити тут. Більше деталей можна знайти у події Стажування студентства в аналітичних центрах.

Цікавий факт: більше половини членкинь і членів теперішньої команди Cedos потрапили в організацію саме після стажувань. Якщо ви хочете працювати з нами – це найліпша можливість долучитися ?

Що ви будете робити?

  • Аналізувати літературу, дані і документи,
  • Брати участь у проведенні соціальних досліджень (залежно від попереднього досвіду і обставин),
  • Можливими є участь у проведенні глибинних інтерв’ю / фокус-груп і аналізі отриманих даних, асистування в організації подій (презентації досліджень, обговорення і воркшопів онлайн), асистування в комунікаціях і SMM, написання статей чи матеріалів для медіа.

Базове знайомство з методами соціальних досліджень та інтерес до критичної теорії будуть перевагою. Також потрібно мати високий рівень англійської мови.

Програма передбачає гнучкий графік, який дозволить поєднувати стажування з навчанням. Тривалість: 12 квітня – 12 листопада 2021 року. Стажер_ка щомісяця отримуватиме стипендію в розмірі 4 508 гривень.

Дедлайн для заповнення анкети: 23:59, 22 березня 2021 року.

Стажування організовує Ініціатива з розвитку аналітичних центрів в Україні, яку виконує Міжнародний фонд “Відродження” у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.