Запрошуємо реєструватись усіх небайдужих до розвитку та добробуту українських міст: https://bit.ly/ukrurbanforum_2023

Коли? 28-29 липня, 2023 року
Де?
Вінниця (точну локацію ми сповістимо зареєстрованим учасни_цям)

Український урбаністичний форум – щорічна подія для обміну досвідом та мережування активіст_ок, дослідни_ць, представник_ць органів влади та усіх, хто зацікавлені у справедливому та сталому розвитку українських міст. 

«Спільний дім» — саме так звучить тема цьогорічного форуму, якою ми хочемо підкреслити важливість комфортного дому для всіх. Питання житла є одним із ключових для відновлення і розвитку українських міст, а проблема нестачі доступного і якісного житла лише загострилася за час повномашстабної війни. 

На вас чекають лекції про житлову політику, панельні дискусії про планування міст, регіональний розвиток і вплив війни на різні соціальні групи. Крім цього під час спеціальних воркшопів ми спробуємо разом зрозуміти, як можна використати закордонний досвід розвитку соціального житла в українському контексті, а також обговорюватимемо важливість залучення жителів і жительок до відновлення міст. Детальну програму події ми оголосимо протягом червня.

Форма реєстрації: https://bit.ly/ukrurbanforum_2023
Подія в Facebook: https://bit.ly/3IQ26i5

Форум організовує аналітичний центр Cedos. Головний локальний партнер цьогорічного форуму — Інститут розвитку міст, організація, яка вивчає передові практики міського розвитку та сприяє їхньому впровадженню у Вінниці.