Раді сповістити, що Український Урбаністичний Форум 2024 відбудеться у Чернівцях! Це вже шостий форум, і цього року ми хочемо звернути увагу на взаємодію суспільства та простору, а також будемо говорити про те, як створювати справедливі та доступні міста.

  • Коли? 13-14 вересня
  • Де? Чернівці
  • Як? Дводенна офлайн-подія

Український урбаністичний форум — щорічна подія і простір для нетворкінгу, обміну знаннями та пошуку сміливих рішень. З 2018 року Український урбаністичний форум сприяє обміну досвідом та мережуванню активіст_ок, дослідни_ць, представни_ць органів влади та усіх, хто зацікавлений у справедливому та сталому розвитку українських міст. Головна мета форуму — поглиблення дискусії щодо розвитку міст в Україні та посилення професійних і неформальних звʼязків у спільноті.

Незабаром ми оголосимо головну тему шостого форуму і відкриємо реєстрацію!

Якщо ви хочете стати партнерами події або маєте ідеї та теми, які хотіли б обговорити в межах форуму — напишіть нам на пошту urbanforum@cedos.org.ua.

Український Урбаністичний Форум організовує аналітичний центр Cedos за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні. Локальний партнер цьогорічного форуму — Чернівецька міська рада.