Наглядова рада — це один з органів управління Cedos, метою якого є захист інтересів організації, нагляд за досягненням стратегічних цілей, прозорістю, дотриманням місії та цінностей. 

Ми високо цінуємо роботу Наглядової ради та вдячні її член_киням, які готові на громадських засадах допомагати нам у стратегічному та операційному розвитку, ділитись досвідом та експертизою для прийняття кращих рішень.

Вітаємо новий склад ради та сподіваємось, що наша співпраця додасть нові сенси у роботу Cedos та зробить її більш ефективною. Ми також вдячні за готовність вкладати свої зусилля та час в розвиток Cedos, особливо враховуючи виклики, спричинені війною.

Оновлена рада вже провела перше засідання, на якому заслухала звіт директора Івана Вербицького та обговорила актуальні стратегічні плани і виклики в роботі Cedos.

Раді представити вам нових член_кинь Наглядової ради Cedos:

  • Юлія Безвершенко, співзасновниця та співкоординаторка Science at Risk: «Спостерігаю за зростанням Cedos багато років – і щиро захоплююсь якістю дослідницьких продуктів, етикою проведення досліджень та командних взаємодій, готовністю виходити за узвичаєні межі дослідницького центру, щоб зміцнювати Україну».
  • Софія Дяк, директорка Центру міської історії: «Cedos – одна з небагатьох інституцій, якій вдалося поєднати дослідження, активізм та адвокацію якісних змін у містах. Виклики, з якими ми стикаємося, потребують критичного осмислення та сталої дії. Тому для мене, як дослідниці, керівниці інституції та мешканки одного з міст України, важливо підтримувати інституційний розвиток Cedos».
  • Марина Шевцова, старша наукова співробітниця Католицького Університету Льовен, Бельгія, директорка ГО «Платформа Рівних Можливостей»: «Співпрацюю з Cedos із 2016 року в різних якостях, починаючи з програми зі стажування для молодих професіоналів і до спільної роботи над великими дослідницькими проєктами. Мені надзвичайно приємно стати частиною наглядової ради Cedos».
  • Андрій Яніцький, письменник та журналіст, директор з розвитку вебсайту та цифрових платформ «Еспресо», очільник організації «Екопарк Совські ставки»: «Я великий прихильник прийняття рішень на основі фактів та розрахунків, на базі досліджень. І тут без аналітичних центрів не обійтися. А Cedos є найбільш авторитетним think-tank у сферах освіти, міграції та міського розвитку. Тому для мене велика честь бути частиною цієї організації»
  • Олексій Ерінчак, засновник книгарні «Сенс», співзасновник «Сенсор Медіа»

Ми також щиро вдячні та маємо за честь досвід співпраці з попереднім складом Наглядової ради, який підтримував нас у складні моменти розвитку та зростання, допомагав сформувати місію та напрацювати стратегічні плани. Цінуємо пройдений разом шлях та сподіваємось працювати над спільними проєктами у майбутньому!

До попереднього складу ради входили:

  • Тимофій Брік, ректор Київської школи економіки.
  • Олеся Островська-Люта, генеральна директорка «Мистецького Арсеналу».
  • Іван Примаченко, співзасновник онлайн-платформи Prometheus.
  • Наталія Гуменюк, журналістка-міжнародниця, співзасновниця Лабораторії журналістики суспільного інтересу.
  • Дженніфер Брік Муртазашвілі, директорка та засновниця Центру з управління та ринків, доцентка Вищої школи публічних і міжнародних відносин Піттсбурзького університету.