Юлія Назаренко почала працювати на посаді заступниці директора аналітичного центру Cedos.

«У Cedos стає більше роботи, зростає команда і підвищується амбітність наших проєктів. Щоби всі процеси гарно працювали, ми зміцнюємо управлінську команду організації. Я дуже тішуся, що маю можливість працювати разом з Юлею над посиленням Cedos і посиленням України», — сказав Іван Вербицький, директор Cedos.

З 2022 року Юлія Назаренко — старша аналітикиня та координаторка напрямку освітньої політики Cedos.

У 2023 році була координаторкою та аналітикинею у дослідженні «Психологічна служба у школах: вплив повномасштабного вторгнення».

У 2022-2023 роках — координаторкою та аналітикинею в дослідженні «Війна та освіта. Як рік повномасштабного вторгнення вплинув на українські школи».

У 2020 році досліджувала мотивацію абітурієнт_ок до вибору вищої освіти, дозвілля і культурні потреби молоді в Україні, кліматичну справедливість й впливи зміни клімату на вразливі соціальні групи в містах України. Також брала участь у моніторингу впливу короновірусу на освіту в Україні.

Юлія приєдналась до команди аналітичного центру в 2018 році. Тоді у фокусі її зацікавлень були дослідження сексуальної освіти в українських школах та взаємодії громадянського кліматичного руху та органів влади.

Випускниця бакалаврату та магістратури за спеціальністю «Історія» Національного університету «Києво-Могилянська академія».