Проєкт зі створення 10 центрів спільнототворення в громадах “Community reBuilding” потрапив до фіналу премії New European Bauhaus Prizes 2024 (NEB)!

Проєкт відкриття 10 унікальних центрів спільнототворення від Cedos та Western NIS Enterprise Fund увійшов до фіналу конкурсу NEB у напрямку «Висхідні зірки Нового європейського Баухаузу».

Проєкт “Community reBuilding” представлений у категорії «Надання пріоритету місцям і людям, які цього найбільше потребують». 50 фіналістів обрали з-поміж більш ніж 530 ініціатив з країн ЄС, Західних Балкан та України.

Кожна з громад, що бере участь у проєкті, отримала грант у розмірі 1 000 000 грн та менторську підтримку для розвитку доступних фізичних просторів, де люди з різних соціальних груп можуть збиратися разом для спільного проведення дозвілля, розвитку громад, співпраці та всебічної реалізації.

Для того, щоб проголосувати за наш проєкт, вам потрібно ввести свій e-mail у віконці “Participate in the public vote”. У листі, який надійде від NEB, буде міститися посилання на сторінку голосування. Знайти наш проєкт можна в розділі STRAND B – “NEB Rising Stars” під назвою “Community reBuilding”.

Посилання для голосування: bit.ly/3T3fUu3

«Новий європейський Баухауз» надихає рух, спрямований на трансформацію суспільства, відповідно до трьох цінностей: сталого розвитку, інклюзивності, а також естетики та якості досвіду для людей через дизайн і культурні переваги.