Повномасштабна війна триває вже дев’ятий місяць.

Кожні три місяці ми розпитуємо людей про їхні почуття, зміни в їхньому житті, думки, рішення, плани та турботи. А після цього аналізуємо різні досвіди життя людей в умовах війни та розповідаємо про них світові.

За останні три місяці відтоді, як ми робили попередню хвилю опитування, змінилося багато всього: Україна почала контрнаступ, закінчилося літо і стартував новий навчальний рік, у Росії почалася мобілізація, значна частина країни стикнулася з регулярними аварійними відключеннями електроенергії. Зараз люди готуються до зими, а влада розглядає десятки імовірних сценаріїв, що буде попереду. 

Ми хочемо задокументувати цю осінь. Переконані, що ніхто не розповість світові про наші емоції, відчуття та дії краще за нас самих. Та й наші спогади стираються занадто швидко, аби в деталях згадати про все, що відбувалося ще кілька місяців тому. 

Тому просимо вас долучитися до нашого опитування. Анкета містить питання щодо ваших рішень, повсякдення та переживань в умовах повномасштабної війни. Заповнюйте її, лише якщо вам комфортно говорити про це.

Опитування є конфіденційним. Отриману інформацію ми проаналізуємо й опублікуємо в узагальненому вигляді. 

Анкета тут: https://forms.gle/Fu6p5XNLXDQfGitx8.

Результати попередніх хвиль дослідження читайте за посиланням.