Долучайтеся до опитування та розкажіть про ваші переживання під час другого року повномасштабної війни, щоб зафіксувати зміни та краще розуміти, як ці досвіди впливають на наше життя.

Ми звикли до того, до чого, здавалося б, звикнути неможливо. Життя деяких українок та українців стабілізувалося в певній точці під час війни. Але її тяглість впливає на самопочуття та настрої в суспільстві. Чи змінює дворічна повномасштабна війна відчуття єдності? Що допомагає українкам та українцям справлятися з емоційними переживаннями зараз? Як активна мобілізація впливає на життя в Україні?

Ця анкета містить питання щодо ваших рішень, повсякдення та переживань в умовах повномасштабної війни. Заповніть її, лише якщо вам комфортно говорити про це. Опитування є конфіденційним. Отриману інформацію ми проаналізуємо й опублікуємо в узагальненому вигляді.

Заповніть опитування за посиланням.

Упродовж попередніх двох років ми регулярно проводили опитування та аналізували досвіди, через які проходять українці та українки під час повномасштабної війни. Всього відбулося вже п’ять хвиль цього дослідження.

Завдяки цій анкеті, дослідниці та дослідники Cedos зможуть зібрати та проаналізувати дані, щоб допомогти українкам і українцям краще розуміти досвіди та переживання одні одних, а держава і міжнародні партнери могли враховувати ці висновки у своїй політиці. 

Розуміння вашого досвіду допоможе нам краще знати потреби та настрої суспільства зараз та в майбутньому.